субота, 18. јун 2022.

PEJOVIĆ PRIREDIO NEZABORAVAN KONCERT NA TAŠU: Spektakl se očekuje i večeras i sutra (FOTO)

Spektakularnim koncertom održanim sinoć na prepunom stadionu Tašmajdan, pred 12.000 ljudi, Aco Pejovic održao je obećanje koje je dao Beograđanima kada je najavio nezaboravan provod!








Već na prve taktove pesme „Za Ljiljanu“, Pejovićeva publika pala je u trans, a kada je na red došao hit godine, pesma „Ponoć“ , Taš je eksplodirao.

[caption id="attachment_294309" align="alignnone" width="1186"]PEJOVIĆ PRIPREDIO NEZABORAVAN KONCERT NA TAŠU: Spektakl se očekuje i večeras i sutra (FOTO) Foto: PRessSerbia[/caption]

Prva pesma iz njegovog širokog asortimana hitova koju je otpevao na kocertu bila je "Da si tu", a publika je pevala sa njim sve stihove uglas od samog početka do kraja pesme.

[caption id="attachment_294308" align="alignnone" width="1113"]PEJOVIĆ PRIPREDIO NEZABORAVAN KONCERT NA TAŠU: Spektakl se očekuje i večeras i sutra (FOTO) Foto: PRessSerbia[/caption]

Specijalni gosti na koncertu bili su Mirza Selimović i Magla bend, koji su takođe oduševili publiku svojim nastupima.

[caption id="attachment_294311" align="alignnone" width="1149"] Foto: PRessSerbia[/caption]

Na koncertu su bile i mnoge javne ličnosti: Dragana Katić, Saša i Olga Danilović, Milica Mandić, Sanja Kužet, Nikola Vučević, Dejan Tomašević, Saša Pavlović, Duško Savanović, Uroš Račića i mnogi drugi.

Pejović će i večeras i sutra održati koncert na istom mestu, a jedno je sigurno - kao i ovaj prve večeri, i oni će svakako biti za pamćenje!

[caption id="attachment_294312" align="alignnone" width="1144"]PEJOVIĆ PRIPREDIO NEZABORAVAN KONCERT NA TAŠU: Spektakl se očekuje i večeras i sutra (FOTO) Foto: PRessSerbia[/caption]

Izvor: PRessSerbia

 



#AcoPejovic,#Koncert,#Tasmajdan #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар