Priprema se lako, a dopašće se svima!
Testenina je uvek dobar izbor ako želite brz ručak ili večeru. Predlažemo vam da "zvezda" vašeg ručka bude praziluk, recept je odličan!
Sastojci:
400 grama suve testenine
Dva praziluka
Dva čena belog luka
Kašika maslaca
250 mililitara pavlake za kuvanje
Sušena majčina dušica
So, biber
Parmezan
Priprema:
Testeninu obarite po uputstvu s pakovanja, praziluk isecite na kolutiće, a beli luk na režnjeve.
Propržite ih na maslacu, dok praziluk ne omekša i postane sladak, potom začinite solju, biberom i majčinom dušicom.
Dodajte pavlaku za kuvanje i pustite da krčka oko pet minuta. Probajte jer ćete možda morati još malo da posolite, pošto su praziluk i pavlaka neutralnog ukusa.
Još malo pobiberite i servirajte posuto parmezanom.
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/MONDO
#PredlogZaRučak #RECEPTDANA #Testenina #TesteninaSaPrazilukom #PRessSerbia #PRessSrbija
Нема коментара:
Постави коментар