уторак, 20. октобар 2020.

Kruzeri za nigde? Novi trend u svetu krstarenja!

Nakon letova za nigde koji su u doba korone postali hit, posebno u azijskim zemljama i Australiji, Genting Cruise Lines nagovestio je da će na svojim kruzerima ponuditi „krstarenja za nigde“. Genting je otkrio da je kratka plovidba kruzera Dream Cruises, u roku od pet dana otkako su rezervacije otvorene imala čak 6.000 rezervacija. Prema prvim planovima, u novembru i decembru će biti ukupno 23 plovidbe za nigde, kojima upravlja Dream Cruises iz Singapura.






 
Dream Cruise – novembarska i decembarska plovidba

Svako ovakvo putovanje biće realizovano sa smanjenom popunjenošću usled pandemije pa će maksimalni kapacitet osoba na kruzeru biti 1.700 putnika. Podsetimo se da na kruzeru Dream Cruise maksimalni kapacitet ljudi ume da premaši 9.000!



Odbor za turizam Singapura odobrio je ovakve plovidbe samo kompanijama Dream Cruise i Royal Caribbean. Royal Caribbean kaže da je prva plovidba zakazana za 1. decembar skoro rasprodata! To dokazuje da postoji „uskraćena želja za putovanjima“, kaže Angie Stephen, generalni direktor Royal Caribbean-a u azijsko-pacifičkom regionu. Početne cene ovakvih ruta kreću se između 359 i 599 američkih dolara po osobi. Takođe, svi putnici su dužni da se testiraju na Covid-19 pre nego što se ukrcaju na kruzer. Na samom brodu svi putnici i osoblje moraće da nose maske, te održavaju fizičku distancu jedni između drugih.

(travelmagazine/pixabay)




#Koronavirus #KrstarenjaZaNigde #Kruzeri #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар