среда, 28. октобар 2020.

Sve što morate znati kako biste izabrali pravu veličinu čarapa

U godini u kojoj Lisca slavi 65. godišnjicu rada, ponudi se pridružuje novi program-kolekcija čarapa Lisca. Čarape sa gaćicama nesumnjivo su deo odeće koji ostavlja dobar utisak.









Kad se odlučujete za kupovinu, uzmite u obzir kvalitet čarapa, vaš stil, kao i pravu veličinu. Nošenje premalih čarapa sa gaćicama znači da ćete ih najverovatnije pokidati čim izađete iz kuće, a i osećaj prilikom nošenja prilično je neugodan. A neugodan osećaj tokom celoga dana brzo se počne odražavati i na vaše raspoloženje. Čarape su na raspolaganju u veličinama S, M, L, XL i 2XL, a veličina se određuje srazmerno visini i težini. 


VELIČINE SE RAZLIKUJU

 

Različite čarape sa gaćicama izrađene su na različite načine i od različitih materijala. Stoga UVEK proverite tabelu veličina pre nego što se odlučite za kupovinu. Tabela veličina temelji se na visini i težini i obično se nalazi na poleđini ambalaže.




[caption id="attachment_205188" align="alignnone" width="1174"]Sve što morate znati kako biste izabrali pravu veličinu čarapa Sve što morate znati kako biste izabrali pravu veličinu čarapa[/caption]



VEĆE JE BOLJE

 

Ako prilikom iščitavanja veličine zaključite da ste se našli među veličinama ili na gornjoj granici područja veličine, uvek se odlučite za VEĆU veličinu. Obzirom na pripijeno prileganje čarapa, uvek je bolje da su veće, nego premale.


IZGLED MOŽE DA VARA

 

Čarape mogu biti različitih oblika i materijala, stoga se ne dajte zavesti njihovim izgledom. Kad ih vadite iz ambalaže, ponekad vam se mogu učiniti premalim ili prevelikim, ali izgled može da vara. Čarape sa gaćicama nisu proizvodi koji se mogu izmeriti ili uporediti kad ih stavite na sto jedan pored drugog jer se rastežu i oblikuju prema vašem telu. Ako ste pravilno sledili tabelu, onda u rukama najverovatnije imate pravu veličinu. 



[caption id="attachment_205187" align="alignnone" width="1073"]Sve što morate znati kako biste izabrali pravu veličinu čarapa Sve što morate znati kako biste izabrali pravu veličinu čarapa[/caption]



Svilenkaste, elegantne i udobne-pravi model čarapa za sebe potražite na www.lisca.rs i u prodavnicama Lisca.


Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia


#Lisca #NoviProgramKolekcijaČarapaLisca #Odabir #PravaVeličinaČarapa #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар