четвртак, 11. април 2024.

Predstavljaju Srbiju u svetu, a sada su nominovani i za najbolje ambasadore naše zemlje!

Prošlogodišnji laureat u kategoriji "najbolji ambasador Srbije u svetu" bio je Novak Đoković, a ove godine među kandidatima koji su nominovani za prestižno priznanje našli su se muzička umetnica Teya Dora, košarkaš Nikola Jokić i glumac Miloš Biković.






Prestižno priznanje istoimenog Udruženja od nacionalnog značaja dodeljuje se pojedincima i organizacijama najzaslužnijim za doprinos razvoju i imidžu naše zemlje u svetu.






 










View this post on Instagram























 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)




Teya Dora, muzička umetnica koja osvaja srca publike širom Srbije, regiona, Evrope i sveta predstavlja simbol umetničke izuzetnosti i kreativnosti. Njen glas i inspirativni tekstovi pesama prenose emotivne poruke koje duboko dotiču srca slušalaca. Kroz svoje nastupe i angažmane, Teya Dora promoviše kulturu i tradiciju Srbije na globalnom nivou, ističući bogatstvo naše muzičke baštine i talenta naših umetnika. Sa pesmom "Džanum" pokorila je svet u bukvalnom smislu te reči.


 Njenu pesmu pevali su Indijci, Maležani, Rusi, Amerikanci, Pakistanci... Pobedila je na nacionalnom izboru za Pesmu Evrovizije i na najpopularnijem svetskom muzičkom takmičenju predstavljaće našu zemlju sa pesmom "Ramonda" koja simboliše dobar deo naše istorije.


 Košarkaški virtuoz čije ime je postalo sinonim za izuzetne sportske podvige, Nikola Jokić, primer je posvećenosti, upornosti i talenta. Kroz svoje nastupe u NBA ligi i reprezentaciji Srbije, Nikola Jokić inspiriše mlade generacije da sanjaju velike snove i da veruju u svoje mogućnosti. Njegova neumorna borba na terenu i poštovanje prema igri čine ga istinskim ambasadorom naše zemlje u svetu sporta.



 










View this post on Instagram























 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)




 U konkurenciji za priznanje najbolji ambasador Srbije u svetu našao se i Miloš Biković, glumac čiji su talent i šarm osvojili srca publike širom sveta. Reč je o istinskom umetniku koji svojim radom promoviše srpsku kulturu. Kroz svoje uloge u domaćim i međunarodnim filmskim produkcijama, Biković promoviše bogatstvo srpske kinematografije i domaćih talenata. Njegova posvećenost umetnosti i profesionalizam čine ga primerom izuzetnosti i inspiracijom za buduće generacije umetnika.

Podsećamo, nagrade Udruženja "321 Srbija" biće dodeljene na svečanosti zakazanoj za 17.april u Beogradu.


PRessSerbia

#17April, #321Srbija, #KARMA, #MilosBikovic, #Nagrada, #Nagrade, #NikolaJokic, #Nominovani, #Srbija, #TeyaDora, #Udruženje321Srbija #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар