петак, 10. новембар 2023.

Goran Karadžić posle mitinga u Pirotu: "Potpuna i bezuslovna podrška predsedniku države"!

U Pirotu je održan predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", uoči izbora zakazanih za 17. decembar.




Na skupu su se okupili brojni građani kako bi podržali politički program liste i izrazili podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Goran Karadžić, član Srpske napredne stranke (SNS), podelio je svoje oduševljenje događajem na svom Fejsbuk profilu. - Ponosan sam i mnogo mi je drago što sam prisustvovao još jednom lepom i emotivnom skupu - mitingu u Pirotu! - napisao je Karadžić. U svom postu, Karadžić je istakao potpunu i bezuslovnu podršku lideru liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", nazivajući ga "vođom naše majke države." Takođe, izrazio je podršku i lideru SNS-a Milošu Vučeviću, verujući da ih njihovo vođstvo vodi ka još većem napretku u svakom smislu.

-Slobodarskom i mirnodopskom politikom naša država Srbija i srpski narod doživljavaju novi preporod! Uzdravlje, živeli i živela naša majka država, baš ovakvim vođenjem, jer jedno je jasno svima - 'Srbija ne sme da stane!' - zaključio je Karadžić u svom emotivnom postu.

Predizborni skup je bio obeležen snažnim emotivnim momentima, podrškom građana, ali i izražavanjem vere u dalji napredak zemlje pod vođstvom aktuelnog predsednika i liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".



PRessSerbia

#AleksandarVucic, #Karadžić #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар