четвртак, 17. август 2023.

VOX POPULI za "Ko živ, ko mrtav": Rade Ćosić osvojio prestižnu nagradu u Vrnjačkoj Banji!

Glumac, reditelj i scenarista Rade Ćosić dobitnik je prestižnog priznanja, Nagrade publike za najbolji film Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji i to za "Ko živ, ko mrtav", koji je upravo na ovom festivalu imao svetsku premijeru.




U čast nagrađenima, na Trgu kulture održano je „Boemsko veče“ – vatromet muzike i pesme. Čuvene hitove filmske izvodili su naši poznati glumci u pratnji „Barakuda“ benda. Zablistala je i Dragana Mićalović.

Tokom ovog dela programa, Nagrada „Marko Živić“ za najboljeg mladog glumca-debitanta uručena je Stefanu Jevtoviću za ulogu u filmu „Ko živ ko mrtav“, dok je generalni pokrovitelj Festivala „Gorki list“ Nagradu publike za najbolji film uručio scenaristi filma „Ko živ ko mrtav“ Radetu Ćosiću.

U završnici oficijalnog dela programa prisutne je pozdravio prvi čovek Vrnjačke Banje.

– Velikim angažovanjem i entuzijazmom u poslednjih par godina uspeli smo da Festival dignemo na viši nivo i da ga popularizujemo. Nastojaćemo da nam Festival iz godine u godinu bude kvalitetniji, posećeniji i bolji i da jubilarni 50. dobije internacionalnu notu i bude sve ono što smo priželjkivali radeći na njemu tokom godina, rekao je Boban Đurović.

PRessSerbia, foto: screenfest.ors

#DraganaMicalovic, #FestivalFilmskogScenarija, #KoŽivKoMrtav, #RadeCosic, #Screenfest, #StefanJevtović, #VrnjackaBanja #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар