петак, 11. август 2023.

Održan "Cliff diving" adrenalinski vikend!

5. avgusta u Sarajevu održano je deveto izdanje sportsko-turističkog događaja "Bentbaša Cliff Diving" koji je u ovaj grad na obali Miljacke doneo adrenalinski skok, okupljajući građane, turiste i ljubitelje ekstremnih sportova.






Pobednik takmičenja bio je Evald Krnić, drugo mesto pripalo je Igoru Arseniću dok je treći bio Rade Šćepanović (Crna Gora) koji je u obe serije skočio mostarsku lastu po kojoj je poznat, jer je izvodi na sebi svojstven način sa besprekornom elegancijom, zbog čega ga publika posebno voli.


Danas je Rade Šćepanović u Velikoj župi osvojio ponovo treće mesto, ali je sam njegov dolazak na takmičenje bio spektakularan. Zbog opravdanih razloga kasnio je na takmičenje i bukvalno je iz kola otrčao do skakaonice što je publika pozdravila ovacijama. Nezagrejan i u punom trku, pokazao je jos jednom kakvo srce ima i kolika je njegova ljubav prema skokovima.


U kratkom razgovoru sa njim rekao nam je da mu najveću podršku pruža ekipa koja ga prati iz vikenda u vikend i pehare osvojene ovog vikenda posvetio je njima.


Sledeći vikend u Sjenici (BIH) najavio je da će skakati poseban skok i da ce publika biti oduševljena.


PRessSerbia


#BentbašaCliffDiving, #CliffDiving #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар