петак, 25. август 2023.

Božica Velousis: Sve žene su Lavice!

Mesec avgust je kod naše pesnikinje i humanitarke Božice Velousis jedan od omiljenih u godini. Osim što se tada rodila, avgust mesec joj je ostao u sećanju na voljene iz prošlosti. Tvrdi da je ljubav izvor snage i podsticaj za život:

-Sve u životu što radite srcem, pozitivnom energijom i mislima ima odraz na Vaš život, na život vaših najbližih, takođe i na čitaoce. Hvala što uvek ispratite moje aktivnosti, kako humanitarne tako i u mom radu. Kada sve što radite sa ljubavlju, a prihvate vaši najbliži i čitaoci, to je nešto najlepše. Sve svoje uspehe merim sa onom ljubavlju koju nosim u srcu, a publika to oseti i onda ja osetim to povratnu energiju, e to je obostrana zahvalnost, kaže Božica koja ovih dana proslavlja rođendan i dodaje:

-Od rođendana do rođendana i prođe i još jedna godina. Svaka godina je posebna i donosi uvek nešto lepo. Mesec avgust je mesec leta, a sve što donosi leto je sunce, letnje tople noći, izlazak jutarnjeg sunca. I moj rođendan je u tom letnjem mesecu avgustu u znaku nas žena Lavica, a nekako taj pojam Lavica povezujem sa mudrošću, hrabrošću i odvažnošću.

Pesnikinja je rožendan proslavila u krugu porodice što je, kako navodi, tradicija:

-I ove godine rođendan sam slavila u krugu porodice. Sve je proteklo u jednom pravom prazničnom raspoloženju. Pravljenje rođendanske torte, slanih rolata, ruske salate, domaćih kolača. Uvek se radujem pripremama za praznična tradicionalna slavlja, jer nas sva ta okupljanja uvek podsete na savete naših baba i deda i ja evo šaljem poruku mladim ljudima, a to je da poštuje prenete vrednosti, da neguju osećaj zajedništva, kaže Božica i podseća šta za nju predstavlja ljubav:
-Lavice, stvarno ste snažne. Koja je tajna Vaše snage, da li je možda, ljubav ?
Ljubav je izvor snage, izvor moći i podsticaj za sve u životu. Sve žene su Lavice - ladice, jer kada žena voli granice ne postoje.

 

#BožicaVelousis, #Lav, #Lavica #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар