понедељак, 15. мај 2023.

SRPSKI SPECIJALITETI NAJBOLJE IDU U TANDEMU: Otvoren novi restoran pored Kraljeva!

Restoran "Tandem" na putu Vrnjačka Banja - Kraljevo, u Novom Selu, otvoren je na radost svih  ljubitelja srpskih delicija, kako tradicionalnih tako i modernih.




Na strateški važnom delu Moravskog koridora (Pojate-Preljina) u Novom Selu otvoren je novi biser srpskog kulinarstva. Restoran "Tandem" ponudiće svojim gostima sve ono što istinski gurmani, očekuju od dobrog srpskog restorana. Više vrsta pečenja, roštiljski specijalteti ali i brojna druga jela samo su deo ponude restorana koji će sasvim je izvesno, vrlo brzo dospeti među 5 najboljih u ovom delu Srbije.

[caption id="attachment_329909" align="alignnone" width="1024"] Nikola Radulović ugostio je predsednika opštine Vrnjačka Banja, Bobana Đurovića[/caption]

U kvalitet ponude uverio se i predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović koji je lilčno čestitao vlasniku restorana Nikoli Raduloviću koji kroz ugostiteljstvo čuva višedecenijsku porodičnu tradiciju.

PRessSerbia

#BobanDjurović, #Kraljevo, #MoravskiKoridor, #NikolaRadulović, #NovoSelo, #PojatePreljina, #RestoranTandem, #VrnjackaBanja #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар