среда, 26. април 2023.

VEČERAS JE PREMIJERA! Kupite karte i ugradite cigle u kuće za najugroženije!

Karte su u prodaji! Večeras će Beograđani i gosti glavnog grada biti u prilici da uživaju u premijernom izvođenju predstave pod nazivom "Bez nje", koju izvodi sjajna glumačka ekipa. Sto dinara od svake prodate ulaznice otići će na račun fondacije "Humana Srca" koja trenutno gradi kuće za tri najugroženije porodice u Srbiji.



 










View this post on Instagram























 

A post shared by Akademija28 (@akademija28)




U humanitarnoj akciji možete učestvovati svi Vi i to tako što ćete kupiti ulaznicu za večerašnju premijeru putem linka:

https://tickets.rs/event/predstava_bez_nje_6561
Glumac Rade Ćosić jedan je od glavnih aktera u predstavi, a akciji fondacije Humana Srca pridružio se tokom donatorske večeri koja je početkom aprila održana u jednom beogradskom hotelu.

Akciji "Humanih Srca" pridružila se i organizacija "321 Kids" koja je deo Projekta od nacionalnog značaja "321 Srbija", a učešće se uzeli i najtrofejniji srpski sportisti poput Nikole Jokića, fudbalera "Partizana", brojni privrednici i humanitarni radnici.




Glumačka ekipa u čijem sastavu su pored Ćosića i Tijana Maksimović, Stefan Jevtović i Neda Mitrović, pokloniće se večeras premijerno publici u "Akademiji 28", a predstava za koju već vlada ogromno interesovanje, naći će se u redovnom pozorišnom repertoaru.



 










View this post on Instagram























 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)







Foto: Akademija 28, 321 srbija


#321Kids, #321Srbija, #Akademija28, #HumanaSrca, #HUMANITARNO, #Karte, #Kultura, #NedaMitrović, #Pozoriste, #Predstava, #PremijernoIzvođenje, #RadeCosic, #StefanJeftić, #TijanaMaksimovic #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар