петак, 28. април 2023.

NAPREDNIM KORACIMA KA BRŽEM RAZVOJU: STARA PLANINA U FOKUSU DRŽAVE!

3,2,1-Srbija! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas iz Knjaževca da će država u narednom periodu uložiti 12 miliona evra u razvoj Stare planina.




-Uložićemo još 12 miliona u insfrastrukturu u Jabučkom ravništu na Staroj planini, rekonstruisaćemo Dom zdravlja u Knjaževcu, a kada uradimo još puteva i uredimo Banjicu sa novim kapacitetima, dobar deo posla će biti završen, izjavio je između ostalog predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom današnje posete Knjaževcu.

[caption id="attachment_328036" align="alignnone" width="1024"] Foto: RTV Pink/printscreen[/caption]

Predsednika Vučića u Knjaževcu dočekali su brojni meštani, predsednik opštine Milan Đukić, direktor JP Stara planina Goran Karadžić,  ministarka zaštite životne sredine u vladi Republike Srbije Irena Vujović i ministar Tomislav Momirović.

Predsednik je izrazio zadovoljstvo zbog naprednog razvoja ovog dela Srbije i najavio još ulaganja. Najavljene su nove investicije u, kako je predsednik naveo, jedan od najlepših delova naše zemlje.

Da podsetimo, vlada Republike Srbije nedavno je formirala grupu za razvoj Stare planine na čijem čelu se nalazi ministar turizma Husein Memić, dok je na mesto potpredsednika imenovan direktor JP Stara planina Goran Karadžić.
Stara planina doživela je razvojni bum tokom poslednjih nekoliko godina, a SP Resort postao je jedan od simbola uspešnog poslovanja domaćeg ali i regionalnog hotelijerstva.

Predsednik je tokom posete Zaječarskom okrugu obišao Sokobanju, zatim Rtanj, Knjaževac i Svrljig. Veliki broj građana pozdravio ga je sa oduševljenjem, a najavljene su mnoge investicije i ubrzan razvoj ovog dela naše zemlje.

PRessSerbia

#AleksandarVucic, #GoranKaradžić, #HotelStaraPlanina, #HuseinMemić, #Knjazevac, #KrovSrbijeSPRESORT, #RazvojStarePlanine, #RgoškaBanjica, #SpResort, #StaraPlanina #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар