петак, 6. март 2020.

Od rijaliti zvezde do opasnog zavodnika Tom Brooks

Američki kanal TLC pre nekoliko godina pokrenuo je rijaliti program " 90 dana do venčanja " koja je postala hit kako u Americi tako i širom sveta.






Rijaliti koji prikazuje sudbine anonimnih ljudi iz Amerike koju su u potrazi za srodnom dušom iz celog sveta , kroz emisiju gledaoci imaju prilike da vide na neki način i prednosti i mane " zaljubljivanja " preko društvenih mreža, da li čarolija nestaje pri susretu u realnom svetu.

Među njima se našao i uspešni biznismen iz Engleske Tom Brooks , koji je priznao da sreću u ljubavi probao je da nađe u popularnom svetu interneta.

Gledaoci su mesecima pratili njegovu priču i ako je ostao slomljenog srca nešto iz toga je i dobro izašlo, kako Tom otkriva uspeo je da stekne nove prijatelje ali ni u snu nije sanjao da će postati popularan širom sveta.

Obožavatelje je stekao i u Srbiji i regionu gde je emisija američkog kanala svakim danom sve više popularnija , tako je i Tom počeo da dobija sve više poruka od devojaka širom Srbije.

I ako nije iznenađen kaže da ga raduje što se ljudima svideo takav kakav jeste i siguran je da uskoro će spakovati svoje kofere i posetiti Srbiju, na radost svih obožavateljki Toma Brooksa.

#Rijaliti #TLC #TomBrooks #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар