недеља, 29. март 2020.

Narodni poslanik Dragomir J. Karić se oprašta od predsednika Skupštine grada Valjeva

Mića je bio iskren prijatelj i sve je činio za dobrobit Valjevaca






Narodni poslanik Dragomir J. Karić uputio je najdublje saučešće porodici Milorada Mile Ilića, predsednika Skupštine grada Valjeva, koji je preminuo nakon kraće bolesti.

Narodni poslanik Dragomir J. Karić se oprašta od predsednika Skupštine grada Valjeva

- Sa velikom tugom sam primio vest da je nas je napustio Mića Ilić. Bili smo iskreni prijatelji. Neizmerno mi je žao što smo ostali bez čoveka kojeg su krasile mnoge vrline i koji se svojim radom i ogromnim entuzijazmom nesebično davao zarad dobrobiti svih stanovnika Valjeva i celokupnog Kolubarskog okruga. Imao je pregršt ideja i projekata za unapređenje ekonomije, privrede i turizma, a meni je izuzetno drago što sam učestvovao u realizaciji nekih od njih poput zbližavanja Valjeva i ruskog olimpijskog grada Sočija - napominje Karić i dodaje:

- Mića je uvek bio spreman na akciju koja bi dovela do boljeg života Valjevaca. A kao političara su ga cenili ne samo njegovi socijalisti već i članovi drugih političkih partija, jer kako bi drugačije postao najdugovečniji predsednik Skupštine opštine Valjevo, ostavši na toj funkciji čak tri mandata zaredom. A od pre četiri godine ponovo je predsedvao valjevskim parlamentom. Mićino ime će zauvek ostati ispisano zlatnim slovima u istoriji Valjeva. Neka mu je večna slava i hvala!

Dragomir J. Karić je rekao da mu je žao što zbog vanrednog stanja neće moći da prisustvuje sahrani svog prijatelja, ali da će prvom prilikom otići u Valjevo i pokloniti se njegovim senima.

#DragomirKarić #MiloradMileIlić #Oproštaj #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар