недеља, 20. октобар 2019.

OD OVOLIKO NOVCA ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI Evo koliko para estradnjaci daju na automobile

Naše poznate estradne ličnosti vole da uživaju u bogatstvu i luksuzu, a mnogi od njih imaju automobile koji vrede isto koliko i stan u Beogradu!






Među Sašom Popovićem koji je za Mercedes GL 350 izdvojio čak 67.000 evra, o čemu se naširoko pisalo i pričalo, nalaze se i mnoge druge javne ličnosti poput Svetlane Cecew Ražnatović, repera Raste, rijaliti pobednice Kije Kockar, pevačice Dare Bubamare i mnogih drugih.

Aco Pejović

Pevač je veliki ljubitelj automobila, a ima ih nekoliko u svojoj kolekciji. On je prošle godine kupio Jaguara čije cena dostiže i 100.000 evra, a u svojoj kolekciji ima i "rendžrovera" iste vrednosti.

Dara Bubamara

Da pevačica uživa u luksuzu i ne štedi, svedoči njeno vozilo Rendž Rover Sport od 110.000 evra, koje spada u najskuplja vozila na estradi.

Maja Berović



Iako je jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, Maja ipak vozi nešto jeftiniji auto. Ona se vozi u Hameru od 58.000 evra.

Seka Aleksić

Muzička zvezda poseduje Mercedes SLK od 100.000 evra.

Kija Kockar

Kola pobednice "Zadruge", marke Audi, vredna su 20.000 evra.

Ceca Ražnatović

Folk diva obožava džipove. U svom voznom parku Ceca ima blindirani džip "ford" , dva "rendžrovera" , a jedan košta 140.000 evra. Ona ima i "audi A6" , a ukupna vrednost njenih ljubimaca iznosi skoro 300.000 evra. Uz to, pevačica ima i ličnog vozača, jer više voli da uživa u vožnji nego da upravlja automobilom.

#AcoPejovic #CecaRaznatovic #DaraBubamara #KijaKockar #MajaBerovic #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар