среда, 30. октобар 2019.

KRAJ BRAKA: JELENA KARLEUŠA I DUŠKO TOŠIĆ SE SPORAZUMNO RAZVELI!

Jelena Karleuša i Duško Tošić stavili su tačku na višegodišnju bračnu zajednicu i sporazumno se razveli saznaje ekskluzivno Kurir




Pevačica i fudbaler navodno su se već dogovorili i oko raspodele imovine pa će tako Dušku pripasti penthaus, a Jeleni vila na Dedinju i 3000 mesečne alimentacije.

Poznata pevačica Jelena Karleuša i Duško Tošić venčali su se 28. juna 2008. godine. Proslava  venčanja Jelene Karleuše organizovana je u bašti hotela „Prezident“ u Kovilovu. U najmanju ruku sve što vezujemo za Karleušu mora biti spektakularno, pa je tako i ovo venčanje imalo posebnu draž, jer je održano u fenomenalno ukrašenoj bašti sa bazenom preko koga se pružala pista duga 22 metra.

Sve je bilo u stilu velikih svetskih zvezda tako da je i Karleuša nosila tri venčanice. Karleuša je do oltara koji je bio u obliku srca došla u pratnji svoga oca noseći jednu od te tri venčanice. Na tom mestu su Duško i ona rekli sudbonosno DA. Razmenili su bulgari burme i zavete, a toj romantičnoj atmosferi doprineli su beli baloni oblika srca koji su plivali po površini vode svuda oko njih.

Uskoro opširnije...

 

#DuskoTosic #JelenaKarleusa #KrajBraka #RAZVOD #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар