уторак, 30. јануар 2024.

недеља, 28. јануар 2024.

Ovo su današnje naslovne strane

Ovo su naslovne strane današnjih novina






#ALO, #Blic, #Danas, #Dnevnik, #Kurir, #Naslovne #PRessSerbia #PRessSrbija

Vitezovi stižu na Goč: Gočki ranč će bit jedno od centralnih mesta proslave velikog jubileja!

Gočki ranč omiljeno je mesto ljubitelja konja i tradicionalne srpske kuhinje, a upravo ovaj ugostiteljski biser planine Goč naći će se među vodećim lokacijama na kojima će se obeležavati jubilej - 17 vekova od početka korišćenja vode Vrnjci u lekovite svrhe, tačnije od dolaska cara Konstantina na prostore današnje Vrnjačke Banje.




Radoičić Miroljub je pre tri godine odlučio da se iz Nemačke vrati u rodnu zemlju i da doprinese promociji prirodnih lepota Srbije, naše tradicije, gastronomije, etno turizma. Na ranču smeštenom na najlepšem delu planine Goč odakle puca najlepši pogled na Vrnjačku Banju, služe se samo tradicionalna srpska jela, a posetioci pored jedinstvenog ambijenta mogu da uživaju u prisustvu polu-divljih konja sa planine ali i da se oprobaju u jahanju, budući da Radoičić pored ranča drži i ergelu.



 










View this post on Instagram























 

A post shared by Gočki ranč (@gocki.ranc)




 Ranč je simbolično otvoren prvog januara ove godine i od prvog dana na desetine posetilaca iz Srbije, ali i Evrope i sveta uživa u traduicionalnoj srpskoj dobrodošlici, udobnom smeštaju ali i ugođaju koji je jedinstven u našoj zemlji, ali i regionu.



 










View this post on Instagram























 

A post shared by Gočki ranč (@gocki.ranc)




Ranč će sredinom jula biti i domaćin brojnim manifestacijama kojima će Banja obeležiti veliki jubilej, a posetioci Goča moći će da vide uživo i vitezove, uživaju u viteškim borbama, ali i specijalitetima iz perioda od pre 17 vekova.

321 Srbija

Vitezovi stižu na Goč: Gočki ranč će bit jedno od centralnih mesta proslave velikog jubileja!

#17NVekovaVodeVrnjci, #Banja, #CarKonstantin, #DivljiKonji, #Ergela, #Goč, #GočkiRanč, #Konji, #Vrnjačka, #VrnjalkaBanja #PRessSerbia #PRessSrbija

четвртак, 25. јануар 2024.

среда, 24. јануар 2024.

уторак, 23. јануар 2024.

3,2,1-Srbija! Milan Đurić drugi nominovani za najboljeg gradonačelnika u Srbiji!

Prvi čovek Novog Sada Milan Đurić, drugi je nominovani za "najboljeg gradonačelnika u Srbiji" za prethodnu godinu dok je prva nominacija pripala gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću.




Potvrđena je i druga nominacija za priznanje koje dodeljuje Udruženje "321 Srbija". Nominacija je pripala prvom čoveku Novog Sada i to zbog doprinosa razvoju turizma kroz realizaciju brojnih projekata koji su pozicionirali Novi Sad u sam vrh liste vodećih regionalnih turističkih destinacija.




Da podsetimo, laureati na prvoj dodeli najviših „321 Srbija“ godišnjih priznanja bili su Novak Đoković, kao najbolji ambasador Srbije u svetu, zatim Ivica Dačić, za razvijanje dobrih diplomatskih odnosa Srbije sa svetom, a nagrađeni su bili i najzaslužniji kulturni radnici i druge ličnosti koje su dale svoj doprinos promociji naše zemlje, turizma, kulture i tradicije.

321 Srbija

Foto: Instagram printscreen

 

#321Srbija, #Gradonacelnik, #MilanĐurić, #MilandjuricGradonacelnik, #NoviSad #PRessSerbia #PRessSrbija

недеља, 21. јануар 2024.

Ovo su današnje naslovne strane

Ovo su naslovne strane današnjih novina






#ALO, #Blic, #Danas, #Dnevnik, #Kurir, #Naslovne #PRessSerbia #PRessSrbija

петак, 19. јануар 2024.