недеља, 18. јун 2023.

Leontina i Dečiji Hor Čarolija oživeli Kalemegdan svojim magičnim nastupom (VIDEO)

Otvorene kapije tvrđave na Kalemegdanu uzvrisnule pesmom i radosti dok su se Leontina i Dečiji Hor Čarolija uzdigli iznad svega


Dragi čitaoci, spremite se da zaronite u nezaboravno iskustvo koje će vam obuzeti dušu i ispuniti srce radošću. Otvorene kapije tvrđave na Kalemegdanu su se upravo oživele, a magija se rasplamsala kroz predivan nastup koji je trajao čitavih 45 minuta. Leontina i Dečiji Hor Čarolija su zaslužni za ovaj spektakl koji je oduševio prisutne svojom izuzetnom energijom i talentom.

Kako bi cela ceremonija dobila poseban sjaj, Leontina i Dečiji Hor Čarolija su zajedno stvorili predivan muzički spoj koji je dirnuo srca svih prisutnih. Njihove izvanredne vokalne sposobnosti i emotivni nastup proželi su prostor starog Beograda, podižući atmosferu do neba.


Leontina i Dečiji Hor Čarolija oživeli Kalemegdan svojim magičnim nastupom


Uz note koje su se širile i zvučale kao da dolaze iz samih zvezda, Leontina je izvela neke od svojih najvećih hitova koji su osvojili srca mnogih. Publika je pevala zajedno sa njom, dok je atmosfera bila ispunjena uzbuđenjem i srećom.

Dečiji Hor Čarolija je svojim veselim glasovima dodatno upotpunio ovaj izuzetan događaj. Njihove pesme o dečijim snovima, ljubavi i prijateljstvu oduševile su sve prisutne i unijele duh mladosti u samu srž tvrđave.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=6HxmqxDjjwU[/embed]

 

Nakon 45 minuta nezaboravne muzike i čarolije, Leontina i Dečiji Hor Čarolija su završili svoj nastup, ostavljići prisutne bez daha i sa osmehom na licima. Otvorene kapije tvrđave na Kalemegdanu su se, zahvaljujući njihovom predivnom nastupu, pretvorile u portal koji je povezao svet mašte i stvarnosti. Ova spektakularna ceremonija otvaranja je samo početak mnogobrojnih događaja i kulturnih manifestacija koje će oživeti tvrđavu tokom narednih meseci. Posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnim koncertima, pozorišnim predstavama, izložbama i drugim kulturnim događajima koji će ispuniti prostor Kalemegdana magijom umetnosti.


Ne propustite priliku da se pridružite ovom jedinstvenom putovanju kroz umetnost i da zajedno sa Leontinom i Dečijim Horom Čarolija osetite svu radost i sreću koju muzika može doneti. Uživajte u otvorenim kapijama tvrđave na Kalemegdanu i prepustite se čaroliji koja će vas ispuniti iznutra i osloboditi sve vaše snove.

Photo: PressSerbia



#DečijiHorČarolija, #Kalemegdan, #KulturniDogađaji, #Leontina, #Magičan, #Nastup, #OtvoreneKapijeTvrđave, #Pesma, #Radost, #Umetnost #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар