среда, 21. јун 2023.

Kruna za kvalitet i u San Francisku: Destilerija Zarić dobila još jedno svetsko priznanje!


Destilerija Zarić iz Kosjerića još jednom se okitila zlatnim medaljama na takmičenju jakih alkoholnih pića iz celog sveta, koje se održalo 21. maja u San Francisku.







Naime, Bartender Spirits Awards takmičenje je jakih akloholnih pića koje se održava u San Francisku, a ove godine okupilo je više od 1.600 uzoraka iz celog sveta. Ono što izdvaja ovo takmičenje od drugih je činjenica da su u žiriju isključivo šankeri, odnosno bartenderi, a kada je ovo takmičenje u pitanju ocene su dali najcenjeniji bartenderi sa tla Sjedinjenih Američkih Država.



Rakije Destilerije Zarić na ovom međunarodnom nadmetanju ocenjene su najvišim ocenama u kategorijama miksologije, ukusa, mirisa, odnosa cene i kvaliteta, kao i pakovanja.



Pa su se tako rakije Destilerije Zarić okitile sledećim medaljama:



"Koketa" (liker od višnje) - Zlatnom medaljom, "Magija" (rakija od kajsije) - Zlatnom medaljom, "Opsesije" (rakija od maline) - Zlatnom medaljom.



Pored zlatnih medalja rakija od šljive "Kraljica" dobila je srebrnu medalju kao i rakija od dunje "Nostalgija" i rakija od kruške "Nirvana."



Takmičenja van granica naše drzave i našeg regiona, od velikog su značaja za pozicioniranje srpske rakije na svetskom tržistu. Medalje osvojene na takmičenjima kao sto je ovo, gde su pored naših rakija ocenjivani i popularni viskiji i konjaci, a između ostalog Rémy Martin i Jack Daniel’s, znak su da srpska rakija treba i može da stane rame uz rame sa jakim alkoholnim pićima sveta.

PRESSSERBIA



#BartenderSpiritsAwards, #DestilerijaZaric, #Koketa, #Kraljica, #Magija, #Nirvana, #Nostalgija, #Opsesija #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар