четвртак, 15. август 2024.

Sitno brojimo do spektakla: Ed Širan spreman za Beograđane!

Ed Širan stiže u Srbiju! Karte za sedenje oko bine su rasprodate. Za stvaranje impresivne pozornice od 360 stepeni s glavnim LED ekranom promera 21 metar i mnoštvom dodatnih ekrana koji osiguravaju savršen pogled iz svakog ugla pobrinuće se ceo tim inženjera. Vizuelni efekti dodatno će obogatiti doživljaj dok Širan bude izvodio svoje megahitove poput "Shape of You", "Perfect", "Thinking Out Loud" i "Bad Habits", a na koncertu će ga podržati i engleski kantautor Kalum Skot.

U Zagrebu će mu gost biti Dino Jelušić, koja će nastupiti na ovogodišnjoj Gitarijadi u Zaječaru. U Beogradu se domaće zvezde još drže u tajnosti. Očekuje se da će sa Edom uglas pevati oko 50.000 ljudi. Izdavačka kuća "Maskom" prirediće posebnu zabavu posvećenu Edu Širanu.

Specijalno druženje biće organizovano u petak, 16. avgusta, od 18 časova u prostoru na Terazijama, dan pre zakazanog koncerta u Beogradu. Svi fanovi će preko posebnog kviza biti u prilici da osvoje njegove ploče, diskove ili jedinstveni "Ed Sheeran Notebook", a toga dana i sva izdanja Eda Širana biće na popustu od 20 odsto (od 9. do 23. 8. u njihovim radnjama). Kao ekskluzivni partner Vorner mjuzik grupe, "Maskom" organizuje i posebnu promociju na društvenim mrežama, koja će trajati od 7. do 13. avgusta. Prijavom učesnici ostvaruju mogućnost da osvoje kartu za koncert i upoznaju Eda Širana.

PRESSSERBIA

FOTO: PROMO

#EDSHREERAN, #EdSiran, #Srbija #PRessSerbia #PRessSrbija

петак, 9. август 2024.

Vaterpolo reprezentacija osvetlala obraz Srbije: Neka medalja bude zlatna!

Vaterpolo je sport u kojem Srbija uvek pobeđuje.

Bili su otpisani. Svi su sumnjali u njih, a oni su obezbedili olimpijsku medalju plasmanom u veliko finale i boriće se u nedelju 11. avgusta od 14 časova za novo najsjajnije olimpijsko odličje. Bolje su Amerikanci ušli u meč. Poveli su sa 1:0 i 2:1, ali je nakon prvih osam minuta igre na semaforu stajao egal - 2:2.

Ispostavilo se da je druga četvrtina bila i ključna. Stekli su srpski vaterpolisti dva gola prednosti i stečeno vođstvo su čuvaali i sačuvali do kraja meča, a u poslednjoj deonici su trijumf samo potvrdili.

Najefikasniji u našim redovima bio je Nikola Dedović koji je postigao četiri pogotka. Gol manje je dao Nikola Jakšić, a po jednom su se u strelce upisivali Sava Ranđelović, Petar Jakšić i Nemanja Vico. U redovima reprezentacij Sjedinjnih Američkih Država Marko Vavić je bio dvostruki strelac. U borbi za zlato Srbija će se sastati sa boljim iz duela u kojem se sastaju Hrvatska i Mađarska.

PRessSerbia

#Olimpijada, #Srbija, #Vaterpolo #PRessSerbia #PRessSrbija

Svaka čast momci, muški ste odigrali! Goran Karadžić čestitao košarkašima posle utakmice sa Amerikancima!


Proslavljeni srpski košarkaš Goran Karadžić uputio je Orlovima reči podrške nakon poraza u meču sa Amerikancima.



- Svaka vam čast momci! Ovako igra tim i muški ste odigrali. Srbija je večna dok su joj deca verna, napisao je Karadžić na svom Fejsbuk profilu.



PRessSerbia

#GoranKaradžić, #Kosarka, #Srbija #PRessSerbia #PRessSrbija