петак, 31. мај 2024.

Nacionalna Fitnes Asocijacija Srbije odlikovala Miroslava Žikića za izuzetan doprinos

Nacionalna Fitnes Asocijacija Srbije (NFAS) dodelila je zahvalnicu Miroslavu Žikiću za izuzetan doprinos razvoju i promociji bodibildinga i fitnes sporta u Srbiji i svetu.









 










Прикажи ову објаву у апликацији Instagram























 

Објава коју дели Miroslav Žikić (@miroslavzikic)






Ova prestižna nagrada je priznanje za njegov trud i dostignuća u promociji sporta na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Miroslav Žikić, svetski poznati trener i model, ponovo je nagrađen za svoj izuzetan rad i posvećenost. Njegov doprinos bodibildingu i fitnesu ne samo da je unapredio ove discipline u Srbiji, već je ostavio trag i na svetskom nivou, promovišući zdrav način života i fizičku aktivnost.

Ceremoniju dodele vodio je Branislav Stojanović, predsednik NFAS WFF NABBA, koji je istakao značaj Žikićevog rada i njegovu ulogu inspiracije za mnoge mlade sportiste.
"Miroslav Žikić je primer posvećenosti i izvrsnosti u sportu. Njegov doprinos je neprocenjiv, a ova nagrada je samo mali znak naše zahvalnosti," rekao je Branislav.

Zahvaljujući ovom priznanju, Nacionalna Fitnes Asocijacija Srbije nastavlja da podržava i prepoznaje napore i dostignuća sportista koji rade na promociji zdravlja i kondicije, kako u Srbiji, tako i širom sveta.



 










Прикажи ову објаву у апликацији Instagram























 

Објава коју дели Miroslav Žikić (@miroslavzikic)






Pored ove nagrade, Miroslav Žikić je u novembru 2023. godine na Svetskom prvenstvu u Berlinu dobio priznanje i zahvalnost za razvoj bodibildinga i fitnesa u svetu.

Ovo prestižno priznanje, dodeljeno na World Championship 2023, WFF NABBA, Berlin, dodatno potvrđuje njegovu ključnu ulogu u unapređenju i popularizaciji ovih sportova na globalnom nivou.



 










Прикажи ову објаву у апликацији Instagram























 

Објава коју дели Miroslav Žikić (@miroslavzikic)






Foto:Miroslav Žikić /privatna arhiva

PRessSerbiaVeče srpskog turizma, uspeha i emocija: Dodeljena godišnja “321 Srbija” priznanja!

#Bodibilding, #BranislavStojanović, #Doprinos, #Fitnes, #FitnesAsocijacijaSrbije, #Fitness, #MiroslavŽikić, #Zahvalnica #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар