субота, 31. децембар 2022.

Srećna vam Nova 2023. godina!

Srećnu Novu godinu i sve najbolje u 2023. želi vam ekipa portala PRessSerbia.com






Dragim čitaocima, kolegama i saradnicima želimo srećnu Novu godinu.

Neka vam bude najbolja do sada, da vam donese više radosti, sreće i zdravlja

Šaljemo vam vedre misli, lepe želje i nadu da će vam ova godina biti još lepša, srećnija i uspešnija nego prethodna.

Hvala što nas čitate.

Budite i u 2023. godini sa nama, jer mi smo uvek uz vas.

Vaša PRessSerbia!

#Nova, #NovaGodina #PRessSerbia #PRessSrbija

уторак, 27. децембар 2022.

понедељак, 26. децембар 2022.

недеља, 25. децембар 2022.

Ovo su današnje naslovne strane

Ovo su naslovne strane današnjih novina






#ALO, #Blic, #Danas, #INFORMER, #Kurir, #Naslovne, #Novosti, #SrpskiTelegraf #PRessSerbia #PRessSrbija

петак, 23. децембар 2022.

четвртак, 22. децембар 2022.

Ovo su današnje naslovne strane

Ovo su naslovne strane današnjih novina






#ALO, #Danas, #Dnevnik, #Kurir, #Naslovne, #SrpskiTelegraf #PRessSerbia #PRessSrbija

Princeza Dubaija podržala incijativu Branislave Simanić

Svečana sednica Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije, održana kao završno okupljanje srpskih preduzetnica, doživela je neočekivan završetak, kada se prisutnima uživo, putem video poziva, obratila Njena Ekselencija Šeika Amal Rašid Al Maktum.




Naime, na ličnu inicijativu direktorke Sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije, gospođe Branislave Simanić, zvaničnu podršku Sekciji za žensko preduzetništvo PKS, kao počasni član, pružila je princeza Dubaija i obratila se vlasnicama velikih srpskih industrija, pozivajući žene da se umreže sa privredom Ujedinjenih Arapskih Emirata.


Prilikom obraćanja preduzetnicama, Njena Ekselencija navela je brojne mogućnosti za saradnju između dve zemlje i rekla da je podrška srpskim preduzetnicama njena velika čast.



Ovaj čin predstavlja presedan u podrškama Sekciji za žensko preduzetništvo PKS, jer je gospođa Amal prva strankinja koja je postala članica ovakvog udruženja, ali i zlata vredan link sa arapskim tržištem.


Pored toga, direktorka Simanić, predstavila je i novu članicu, Udruženje "321 Srbija",kojeg je predstavljala direktorka za komunikacije Maja Zelenović, a koje je nedavno u hotelu Hajat svečano predstavilo najveći medijski projekat koji obuhvata kompletnu turističku ponudu Srbije, u poslednje 3 decenije. Ovaj projekat, podržan od strane Vlade Republike Srbije, prodrmao je javnost i najavio ozbiljne aktivnosti bazirane na Nacionalnoj strategiji za turizam.


Projekat će uključiti i žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije i autentične srpske proizvode promovisati izvan granica naše zemlje.


Saradnja između Sekcije za žensko preduzetništvo PKS i 321 Srbija zvanično je dogovoreno na svečanoj sednici, a direktorka Simanić godinu završava sa ova dva odlična rezultata kao doprinos razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji, koje će tek naredne 2023. godine doći do punog izražaja zbog predloga novog ministra privrede, gospodina Radeta Baste, da upravo nadolazeća godina bude u znaku ženskog preduzetništva.

#BranislavaSimanić, #MinistarstvoPrivrede, #Pks, #PrincezaDubaija, #PrivrednaKomoraSrbije, #ŽenePreduzetnice, #ŽenskoPreduzetništvo #PRessSerbia #PRessSrbija

Goran Karadžić: Aleksandar Vučić je blagoslov srpskom narodu!

Prvi čovek JP "Stara planina", Goran Karadžić oglasio se povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o aktuelnoj situaciji u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji.




-Čestit i pošten domaćin, srbenda, a kao čovek ljudina, kaže Karadžić i dodaje:

-Možda i nismo svesni i ne shvatamo koliko smo kao narod blagosloveni i blaženi što imamo lidera i vođu kao što je predsednik Vučić. Živeli i živela naša majka država Srbija, rekao je Karadžić.

Predsednik Aleksandar Vučić komentarisao je nedavno aktuelna dešavanja na KiM:

-Koliko god mi bili mali i slabi, kada čuvate slobodu i svoja ognjišta onda vam je snaga mnogo veća. Bolje hiljadu godina da razgovaramo nego jedan dan da ratujemo, dok oni ne napadnu, kad napadnu, donosiću odluke kao vrhovni komandant u skladu sa interesima našeg naroda - rekao je predsednik Vučić.

PRessSerbia

 

#AleksandarVucic, #GoranKaradžić, #JpStaraPlanina, #StaraPlanina #PRessSerbia #PRessSrbija

среда, 21. децембар 2022.